Med utsikt över Åresjön.

Är i Åre för tillfället. En mysig liten en-nattsresa med pappa, guld värt.
Skulle flugit från Arlanda igår vid ett-tiden, landat ca en timme senare, och på så sätt haft en hel eftermiddag/kväll extra.
Men nej.
Planet var inställt. Efter 30 minuters informationsköande köpte vi tågbiljetter istället. En idé vi inte var ensamma om, endast förstaklassbiljetter fanns kvar. En tågbiljett, enkelresa, kostade mer än bådas turochretur flygbiljetter.. Vi slog till iallafall. Surt att behöva åka tåg 6 timmar istället för att flyga 1, men då fick vi iallafall sitta i förstaklass.
Men nej.
När tåget kom (försenat..) visade det sig att förstaklassvagnen gått sönder och var utbytt mot en gammal, trång och bastuvarm sovvagn utan eluttag..

Fast det löste sig ganska bra tillslut. Pappa hittade lediga platser i en betydligt svalare och bekvämare andraklassvagn, så vi slog oss ner där istället. Med en bra bok, en rolig film, musik och gratis kaffe, gick resan ändå ganska fort och vi kom fram vid nio igårkväll.

För tillfället sitter jag hotellfrukost-mätt och väntar på att klockan ska bli tio, då öppnar nämligen spaavdelningen, hihi.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0