Stjärnorna finns här

Har upptäckt kapten röd och försöker klämma in garderoben på mitt rum. Dricker te med smak av grädde och rabarber, mjölken är slut och det är mörkt ute. Idag har jag myst, sett en halv film och sett ett nytt avsnitt house och längtar till nästa som kommer nästa tisdag. Mitt rum är kaos, mitt liv är för tillfället ganska okaos, mina tankar snurrar snabbare än jag hinner tänka och så vidare och så vidare. Vill ha magiska krafter och fixa allt, vill ha - BEHÖVER - en liten kanin att klappa/lukta på/klia bakom örat/mysa med, skolan har knappt börjat och jag undrar redan hur jag ska orka ett helt år till av prestationsångest.

Hemmafester och några pallade äpplen

Rätt fint med långhelg ändå. Speciellt när den innefattar torsdagsbus hos Kaj och torsdagsmys i stearinljussken på William's, fest hos Mange med söta männsikor och dans till fest hos Mange (såklart!!) och no time to waste natten lång tills svetten rinner och man är alldeles rusig och varm och glad, solig och lugn lördag med kvällsträff med en fin vän, samt en ännu ganska oplanerad söndag.

Onsdagskväll

Nyss: gå ut i kvällsdunklet med en kopp te. Känna den kalla stentrappan under sig. Höra syrsorna och se grässtrån vaja sakta i vinden, sådär så att man nästan inte ser att de rör sig. Tänka på allt detdär fina i livet, såsom att jag har en så himla fin pojkvän, ett flertal roliga kurser att se fram emot och världens bästa vänner. Det var en kort, men fin liten stund.
Klyschigt men sant; det bästa i livet är gratis.

Jag skulle inte ha nått emot..

..att byta en regning dag som denna mot en solig dag i Albufeira.


Sommarläsning


+ Harry Potter och dödsrelikerna hihi

Rekommenderar hela bunten.
Men ska ni bara läsa två, läs den i mitten i övre raden samt den nere till höger.

Men det var så länge senFör ibland saknar man saker och ting lite sådär extra mycket. Lite sådär så att det nästan känns som att något ska gå sönder, hjärtat eller så. Och det gör lite extra ont att man vet att det enda man kan göra är att sakna det, det går inte att längta efter, för något man längtar efter är något man vet kan komma tillbaka.

10.46

Nej men hej! Nu är jag hemma. Saknar portugal ganska så jättemycket, det var så varmt och semestrigt och god mat och ganska så fint och sandstrand och hav och åh.
Ska snart bege mig på söndagslunch och ikväll stoltserar jag och två fina i Djurgårdsklacken på stadion! Dunder.

13 Augusti

Grattis världens finaste mamma på födelsedagenCaptain, Jack Sparrow

that awkward moment when you don’t know if a car is going to let you cross


Här♣

I'm longing from a distance


Magiskt


Jonas Gardell

Och jag får tårar i ögonen. Igen. För det han säger är så fint, så sant, så bra. "Det finns händelser så grymma, så ofattbara och så oacceptabla att dom utplånar allt som skiljer oss åt och gör så att jag och dom andra blir till ett 'vi'. Och en attack mot dom blir till en attack mot oss."."Tänd gärna ett ljus idag, men kom ihåg att när ljuset brunnit ut är det i oss själva som lågan måste brinna!".

Sommar'n snurrar fort

Mysig lunch med min fina, sommarskolan är över och jag fick MVG (glädjerus x1000) och om ca 10 timmar åker vi till Portugal.
Jag är lycklig.
Livet är bra fint ibland.

Segling n°4


Vi klappade en himla massa söta får

Segling n°3Smultron och blåbär i mängder

RSS 2.0