Skottdag sisådär

Idag har varit en riktig toppendag. En knasig men rolig film första lektionen, knasig fysikfilm som dock inte var särskilt rolig andra lektionen. Kemiprovet kändes bra och efteråt strosade jag runt i vårvädret och köpte världens finaste skor som är helt perfekta i väntan på att Ebba skulle sluta. Vi fikade först på en bänk i solen och sedan när det blev kallt, inne på wayne's. Prat och skratt i timmar, välbehövligt och bara jättefint. Sedan åkte jag hem och lagade kanongod kokosmjölks-quorn-vitkåls-gryta med glasnudlar till midda. Nu ska jag bada bastu och läsa elle och njuta av en pluggfri kväll innan jag slår mig ned i soffan och tittar på Sverige-Kroatien. Åh så bra!


Februari går mot sitt slut

Godis / förra våren


Två bilder som inte har mycket med varandra att göra. Men sparris är gott och kaffe är om möjligt ännu godare och idag var det ju på eftermidagen fint väder och sol och nästan lite vårdoftande. Dagarna svichar förbi och fina saker att se fram emot gör en glad men just nu är jag trött och så har jag inte alls pluggat så mycket kemi inför morgondagens prov som jag tänkt mig. Äh, det får helt enkelt gå bra ändå.

Vårlängtan

Tillbaka till verkligheten och rutinerna och trots att jag känner mig ganska vardagsberedd vill jag bara bort till var som helst men här. Skolan är sig precis lik och det känns onekligen som att vi inte ens haft lov, veckan i Cervinia känns månadslångt bort. Meen kurser börjar droppa av, jag har äntligen tagit tag i lite efterhängsen kemiB, snön börjar smälta och om inte snart så iallafall ganska snart är våren här och på fredag bär det av till globen för att se Avicii och jag har en känsla av att just det kommer bli helt magiskt, så jag antar att det på vardagsfronten kunde varit värre.

Cervinia I


Vi bodde på ett litet och genuint hotell 100m från liften.


Såhär ser Cervinia ut. Dels från markplan på ca 2050m ö.h dels uppifrån backen.


Vi hade strålande sol nästan alla dagar. Så fantastiskt vackert och härligt och obeskrivligt underbart att man bara ville ta in och spara vartenda ögonblick.


Vi åkte både på den italienska och den schweiziska sidan av berget Matterhorn, som förövrigt är väldigt lik en toblerone.


Afterskii med livemusik på puben Dragon och eftermiddagscappuchino på en solig terass i backen - standard.

Februarikväll


Har jobbat hela veckan och nu är det fredagEn skoldag som inte var alltför jobbig och härligt väder och en nu äntligen färdigskriven filmkunskapsuppsats och sushimiddag och så är det ju lov och imorgon åker vi alperna, underbart!

Jag kastar mina tankar ingenstans och överalltSådär såg jag ut igår och såhär ser jag ut just nu. Och precis detdär är vad jag gör just nu också, dricker kaffe. Och lyssnar på fin musik och önskar att min strindbergsuppsats ska skriva sig av sig själv.

Fjortonde februari
Dagens mående var mycket bättre än gårdagens, dagens prov kändes bra och så är det ju trots allt alla hjärtans dag. Firade dessa faktum med att köpa mig en tröja med kaniner på som är alldeles perfekt, äta favoriten stekt halloumi till midda samt dricka grönt te ur min rödaste kopp med hjärtformad tekula i all allahjärtansdag-anda.

Jag får för mig att jag kan va kvar men vet inte hur


Är sjuk och trött och kall. Mår lite bättre än i morse; 4 timmars eftermiddagssömn, ca 2 liter te och fyra tröjor senare. Men bara lite. För just nu känns det inte bra och jag vet liksom inte vad jag ska göra.

Nothing to fear but fear itself

På en kanonfredag kan inte mycket annat än en kanonlördag följa. Långfrukost, lite plugg och massa mys. Nu ska jag göra mig presentabel inför kvällens tacofiesta (taco först, fiesta sen), awesome! ses i dimman osv.

Jag vet precis vad du känner fast du aldrig sagt ett ord


så himla gott / fredagskvällsfin

Imorse kändes det verkligen som att jag inte skulle överleva dagen, men här sitter jag, livs levande. Inte så att dagen egentligen varit särskilt jobbig, nu med tillbakablick, men då för sisådär tio timmar sedan ville jag inget hellre än stanna hemma. Glad att jag inte gjorde det, dock. har klarat av två prov och lite projektarbete, belöningsköpte en påse nötter på vägen hem och nu snart ska jag på välgörenhetskonsert och sen ska vi Terassen-fira att helgen är här!

Jag är inte det du drömmer om, men jag är det du ser

gif animation maker


Borde plugga fysik, men har ingen lust. Kommer ångra mig imorgon, meeeeen strunt samma. Finns viktigare saker här i livet. Typ gå på massage, titta på gossip girl under en filt, lyssna på melissa horn och undersöka hur man skulle se ut i mustasch, tillexempel.

FebruaritisdagIdag har jag haft sjöhästar i öronen, varit i skolan, gått på ett härligt styrkemedel-pass, pluggat fysik och druckit te samt ätit årets första semla. Det har kort sagt varit en rätt bra dag. Nu ska jag återgå till house.

För det är snö, det är som moln överallt


Lördagslycka

Hade en lugn fredag med lite träning och filmmys. Idag har jag hittills mest bara känt mig lycklig. Megagod frukost, tidningsläsande framför brasan, långpromenad på närmare två timmar i solen (åh, ny energi ända in i själen!), bastubad samt lördagslunch är ungefär vad jag hunnit såhär långt. Ska göra lite skolarbete och så, ikväll blir det drink + bio med finaste Amanda. Tror idag är den absolut bästa lördagen på väldigt länge.


The motive changes like the wind

Veckans enda fysikfria dag har gått fort, trots att den innehållit ganska lite. Har frusit och värmt händerna i min halsduk och på klassrummens element. Tänkte ta mig till gymmet efter skolan men hade varken ork eller lust så jag köpte mig ett choklad-te och åkte hem istället. Tog nyss en femtonminus-promenad, kallt och skönt. Och ja, det var den dagen det.

RSS 2.0