Ibland bara måste manBestämde mig efter dagens fösta lektion i form av domkyrketeater om Dag Hammarsköld för att strunta i återstående fysiklektion. Det kändes mycket bättre och värdefullare att äta risotto med skaldjur på saluhallen med pappa, plocka trattkantareller i en underbart knäpptyst och sådär härligt höstgransdoftande skog, äta nyköpta nötter och läsa en nyköpt Elle. Och därmed trotsa all prestationshets och bara totalstrejka från alla måsten. I lite "jag skiter i allt, och det skiter jag i" - anda. Himla bra känns det.

Vi ser dom redan från start, ögonen säger en helt annan sak

Bästaste Kapten röd, ju mer dom spottar:


En dag som genomsyrats av känslan av att bara vilja åka hem och gömma sig under ett stor täcke. Riktigt megakul dock med första fotbollsträningen på sisådär åtta år, världens finaste korplag har startats! Åh så roligt!
Nu ska jag, efter en supergod middag och en halv labbrapport, mysa och titta på veckans avsnitt av den enda serien jag faktist följer, nämligen House.

Du sa; jag kan dra vårt last.

Har blivit glad över ett provresultat och sprungit en vända med en longboardsåkande lillebror bredvid -framför- mig.
Eh, ja, det var den måndagen det. Dagens väsentligheter. Jag har ju gjort annat också, så att inga missförstånd uppstår!, typ haft svenska/biologi/internationella relationer/lånat en bok/ätit/tittat på top model/gjort fysik och sånt. Men det är sånt där vardagsaktigt som inte är särskilt intressant, sånt där som man gör utan att notera det, typ. Det läggs inte på minnet, och bör heller inte göras. Minnet ska man spara åt viktigare saker.
Nu ska jag dricka te och titta på fredagens Skavlan, fint!

Höstsegling


Veronica Maggio

Hade en underbar fredagskväll (bortsett från det faktum att vi blev fast i upplands väsby en timme). Vädret var så fint, mina vänner är så himla bra, grönan var full med folk och Maggio är helt fantastisk.

Som får en att säga i natten 'jag behöver nåt starkare'Härifrån♣


Vardagen rullar på trots att vi kanske inte alltid hänger med

Lördagsklädd med mitt rum i bakgrunden och en himla god söndagsfrukost.

Har haft en fin helg. Mycket trevliga festligheter i lördagskväll, en hel del plugg, mys, övningskörning osv. Idag har jag egentligen inte gjort så mycket, trots en skoldag på närmare 8 timmar och hemmahäng på ca 4. Har bland annat provat studentmössa (ÅHH!!), pluggat fysik, bakat en äppelkaka och sett världens sötaste valp jaga sin egen svans.

Hopp är en illusion, att falla är traditionGårdagen var så himla bra. Fick träffa finaste Ebba och se finaste Daniel Adams-Ray spela på grönan. Det var helt otroligt-fantastiskt-megatwega-super-underbart. Han. är. så. obeskrivligt. bra. En av de allra bästa.
Dagen har varit rätt bra den med. Tog en kort spontantripp till gränby ishall för att titta på en träning. Satt i 45 min och bara njöt av ishallsdoften, känslan, ljuden och kylan. Har varit utan ishall alldeles för länge. Trots stelfrusna fingrar och det faktum att jag bara satt bredvid och inte var på isen själv kändes det så himla bra, lite som att se någon man inte sett på väldigt länge, komma tillbaka till en plats som betyder mycket men som man inte besökt på månader. det kändes fint. lite sorligt, men fint.

Har även varit duktig och pluggat trots att det är fredagskväll, ätit hemgjord pizza och ostbricka samt sett en helt okej film. Nu är jag trött.

MyserStruntar i äckligt väder och ogjorda uppgifter/labbrapporter/frågor/ osv. Mycket trevligare med världens godaste te, kex, brieost, filt och House.

Tisdag

Känns inte helt okej att jag pluggat matte och kemi en timme utan att ha gjort ett enda tal. Har gjort om samma mattetal ca 500 gånger och påbörjade ett antal kemiberäkningsuppgifter utan att avsluta dem. Resultat: en söndersuddad sida i mattehäftet och en halvklar beräkningsuppgift + en titreringskurveuppgift som jag nästan fattade (tittade i facit och tänkte ja såklart det är så = uppgift klar). Nu ger jag upp, jag är trött och opepp. Går och dricker te istället.

Viva la fiesta, viva la noche

 

(Suddiga bilder. nr1 och 4 lånade av beckibuse)

Gårdagen var så himlans fin. Kulturstrosande och lunch på plock med Becki. Föreställningen Hållplats 018 på reginateatern (så fantastiskt otroligt obeskrivligt bra, bland det bästa jag någonsin sett) med finaste Gustaf. Middag hos Becki med underbara människor, god mat, ost och kex och vindruvor, musik och dans. Kvällsmys på framfickan och senare även William's. Pratade och skrattade och mådde allmänt jättebra hela natten lång. Bästa kulturnatten någonsin.


15 år

I torsdags fyllde världens finaste broder år. Grattis! Jag älskar dig♥


Lean out and touch the treetops over town
Idag har varit en väldans bra dag.
Onsdagar innebär skolslut 13.20, vilket är bra.
Efter skolan fikade jag och drack världens godaste chailatte med några av världens finaste tjejer, vilket är bra.
Under dagen har jag haft på mig två av kanske världens finaste tröjor, Håkanlinnet och och fyriströjan, vilket är bra.
Jag har dessutom hunnit springa, äta jättegod midda, plugga och börjat förstå kemin i skenet av mystända ljus, druckit te och kollat på korrespondenterna, vilket är bra. Finfin onsdag helt enkelt.
Nu ska jag dricka mer te. Hejdå.

You’re my river running high

Vet inte riktigt vad jag vill eller ska eller borde skriva, så därför skriver jag inget.
Ni får hålla tillgodo med en fin bild istället. Härifrån♥


Where pleasure moments hung before the takeover
Tre favoriter från

och

Sverige borde ha vunnit

Började dagen med vart jag mig i världen vänder, stjärnorna finns här och kolla kolla. Avslutade med EM-kvals-tittande, jordnötter och cola på O'learys. Lång men relativt fin dag. Nu vill jag sova.

Nationalteatern - kolla kolla
RSS 2.0