Lycka

Idag åker vi. Om ca 2 timmar sitter vi på tåget. Ikväll somnar jag i en sovsäck, i ett tält, i Borlänge.
Vi. Åker. Idag. G A L E T ! hihihihi kommer bli obeskrivligt! Peace and Love ♥
Jag är glad.

Midsommar

Buss till kavarö, handla, köpa världens finaste gummistövlar, trötta fötter, ellens mysiga stuga, sill-lunch, underbart väder, ta jättemycket bilder, umgås med trevliga männsikor, lyssna på bra musik, dansa små grodorna (och annat) runt midsommarstång, sitta i gräset, klia wiggo bakom örat, laga jättemycket mat, grilla, äta middag, jordgubbsvin, baka tårta, Öregrund, folk överallt, klippor vid havet, prata, skratta, gråta, gå (sammanlagt gå sträckan mellan öregrund och ellens stuga 5 gånger), plocka sju sorters blommor, komma hem till ett hus liknande ett bombnedslag, städa och diska med ellen i en och en halv timme, slockna i en säng på två sekunder. Åh lyckad midsommar ♥

Ser fram emot morgondagen och sommarens midsommarfirande, i Öregrund med världens bästa tjejer och hund.

Jag är så obeskrivligt lycklig över att jag har er. Ni är världens finaste ♥

Alla är högt över staden

Håkan ♥


Sommarlovsväder borde vara: gröna fötter, stekheta stenplattor, varma vindar, ljumma nätter, gräs mellan tårna, svalkande dopp och efterlängtad skugga när solen är för stark.
Sommarlovsväder just nu: kallt regn. fast jag tycker mig ha kunnat skymta en och annan solglimt både idag och igår.

Det är helt sjukt. Ja, att nästan allt är så bra det kan bli. Sån sommarlovslycka som jag känner just nu har jag aldrig kännt förr, trots dåligt väder och sommarskola. De två sistnämnda blir liksom obetydliga små faktorer som inte påverkar allt det bra, för det som är bra betyder så mycket mer och är så mycket större.
Midsommar och öregrund på fredag. Peace and love på söndag (och en vecka framåt!). Allt det som kommer efteråt, segling, Portugal och alla ännu oplanerade planer såsom grillmiddagar och spontana picknickar, varma nätter med folk man tycker om.

Ett leende som kommer så fort jag tänker på allt ovanstående och lyckotårar som strömmar i hjärtat.

Turn the lights off

Fin dag ♥
ÅKER TILL PEACE AND LOVE OM MINDRE ÄN EN VECKA! kommer bli magiskt

Petit

Världens finaste fotosida


 


Men var tog musiken vägen?

Ja gårdagen var lite sådär lagom galen. Överrsakningslokalfest, förväntad efterfest i Luthagen, vända i dörren (nästan) och gå till stan, mcdonalds, gå från stan till Bergsbrunna (!!!!!), städa lokalen (lite lagom äckligt...), ta första bussen och första tåget hem. Dygning, kom hem och somnade ca 08 och sov till 12. Trött? mmmm. Men ack det var värt det, trots att allt inte gick som planerar, för glada, fina vänner fanns det gott om och det är det som är det viktigaste. Och även om fötterna värkte ordentligt när vi vid fyratiden traskade från stan, var det rätt fint ändå med gryningsljus och solen som brann över åkrarna.

Diving in too deepNu kan du få mig så lätt

Kavaj, röda läppar och mormors favoritringar. Trotsar regnet och beger mig mot Sunnersta för grillning.

Tappat bort manualen till hur man är normal.

 

Fortsätta, fortsätta läsa. Tills den är slut. Beräknad tid: en sömnlös natt för någon vecka sedan.
En inifrånskildring av ett helvete. Om hur det verkligen var. Även om mitt helvete skiljer sig från bokens, var vissa delar så på pricken att det kändes som att det var en liten bit av just mig, själen, hjärtat, alltet. Skrämmande, för man glömmer snabbt vilket avgrundshål man faktiskt var fast i, nu när man tagit sig upp, minns man knappt hur det var att vara där.

"Det vidgar sig inom mig svart, pulserande, slukande öppnar sig det svarta gapet och lockar mig att glida ner över kanten. Och jag måste korsa armarna, treva utefter eller längsmed min kropp. Hitta var jag slutar och resten av världen börjar."

One

Älskar färgkänslan

Jag ska vakna om 6h och 41min

Vollybollfinaler i stekande sol och åhäng med fint sällskap. Kvällsprat och picknick i sommaro. En riktig toppendag! Åh sommar<3 Bra uppladdning inför imorgon då sommarskolans två första veckor drar igång. Matte c är kanske inte vad jag helst vill ägna sommarlovstid åt, men med tanke på hur mycket jag missade i alla ämnen i vintras är jag fantastiskt glad över att det i stort sett bara matte c jag har kvar att ta igen. Och dessutom är det bara fyra veckor, typ två timmar per dag. Det känns faktiskt helt okej om jag ska vara ärlig.

Sommarkväll

Veronica Maggio - inga kläder
Under the coconut treeMassa fika, finfin domkyrkoavslutning, klasslunch, mys, stadsparken, fantastiskt väder, smutsig filt, musik i sprängda högtalare, humc, kramar, massa folk, cider med djungelsmak, ännu mera folk, skratt, knasigheter, minnesvärd hemresa, somna hos världens finaste älg med ett leende på läpparna. Kanonavslutning, kanonbörjan på livets sista sommarlov.

10 Juni

I onsdags var jag i globen och såg Eric Clapton spela. Riktigt, riktigt kul!
Bilden nedan är suddig, skakig och bara jätteotydlig, men han är där, jag lovar!


Idag är det skolavslutningsdagen. Min sista dag som 2a, mitt sista sommarlov någonsin. Nu väntar sommaren, och jag känner på mig att denna sommar kommer bli den bästa någonsin.

You shine them when I'm alone

I stekande värme, under ett parasoll med ett glas iskall flädersaft, känns matteD inte lika jobbigt.

Nu, en fysiklabb och en middag senare, väntar soffan och EM-kval!

You show the lights that stop me turn to stone

Att baka en paj
Häller upp ingredienserna och tänker på vilken skillnade det är mellan nu och då.
Nu, en spontangrej, något kul, för att göra en pappa lite gladare.
Då, något noga planerat, kul men skrämmande, för tänk om kalorierna skulle smyga sig in genom huden, eller ännu värre, om det helt enkelt inte går att stå emot. Men det gör det nästan alltid.

Ingredienserna blandas.
Nu,
smakas degen, lite socker krasar mellan tänderna, det goda smälter i munnen.
Då, aldrig. Lukta, känna, titta, men aldrig aldrig smaka.
Då, frestelsen att vräka i sig allt, hungern sliter, rädslan för det man tänker, äckel, fetfetfet, äckel, hungern river.
Nu, inte sugen på att äta allt, fast det är tillåtet, nej hungern finns inte, för magen är full med lunch.

In i ugnen.
Då, stirra stint i 15 minuter medans pajdegen får färg och det vattnas i munnen.
Nu, gå iväg, glömma bort, bli påmind. Just det, pajen!

Klar, ut ur ugnen, upp på spisen, känna doften.
Då, stå hängd över, dra in all doft så att hela själen fylls. Tills tanken kommer, tänk om kalorierna sitter i doften, dra sig hastigt undan.
Nu, lukta, tänka mmm, när den svalnat är det dags, mums.

Läggs upp på tallrikar, lagom stora bitar, den ser fantastisk ut.
Då, tomma ögon följer varenda rörelse, de andras rörelser; på skeden in i munnen tugga njuta. Längta, men samtidigt äcklas, hur kan dom? Aldrig aldrig aldrig.
Nu, på sked in i munnen tugga njuta. Känna smaken. Njuta.

För jag glömmer aldrig bort var du bor


Gårdagen var lyckad, vad annat kan det bli när Nv09c inntar hågadalen för tältning, grillning och galenskaper? Så obeskrivligt vackert när ängarna badade i solnedgångsljus och allt kändes då bara för en stund helt perfekt. ♥
Nu drar jag mig, i shorts och oranga naglar, mot Uppsala för lite pirates of caribbean4-mys.

1 juniKanondag! Rififi-lunch med mami, mysig lattefika med trevligt sällskap, samt studentfirande av och hos finaste Amanda. Grattis till studenten sötnos! ♥
Ja, och så har jag ju dessutom hunnit med att köpa ett nagellack för 9.50, hittat massa fina saker på weekday, vinkat till en drös skrikande och falsksjungande studentflak (åhhh! 1 år kvar, sen....!) och sett sista avsnittet av en brittisk deckare. Nice, så att säga.

RSS 2.0